Schaakvereniging UCS de Rode Loper UCS De Rode Loper
Utrechtse schaakclub sinds 25 november 1930

Speellocatie: Denksportcentrum Dijckzigt
Boorstraat 107, 3513 SE, Utrecht
Tel: 030-8881550

In verband met de landelijke lockdown is de schaakclub momenteel helaas gesloten. Hopelijk kunnen we elkaar vanaf 10 februari weer in het echt ontmoeten op de woensdagavond. Tot die tijd zien we elkaar online.
Snelle informatie
Agenda

Laatste nieuws

  SOS achttallen competitie vervallen
  28 december 2020, door: Pieter Bakker

  De SGS heeft de knoop doorgehakt en besloten dit jaar de SOS achttallen competitie niet uit te spelen. De wedstrijden zijn uit onze agenda gehaald. Voor de viertallen wordt deze beslissing nog uitgesteld tot na de persconferentie van half januari.
  Lees verder
  Clubbladarchief weer bijgewerkt
  27 december 2020, door: Pieter Bakker

  Om deze saaie lockdown iets op te fleuren zijn zojuist de laatste twee edities van ons onvolprezen clubblad online gezet.
  Zoals gebruikelijk zijn bij de partijen de namen zwart gelakt, om het openingsrepertoire van de inzenders te beschermen.

  In deze Balansen weer talrijke mooie stukjes, zoals een instructief eindspel motiefje van de hand van Peter Hoogakker, de historische lessen van Jos Heesen, de combinaties van Peter Das en een aardige introductie van [censuur].
  Verder zelfs (voor het eerst in de geschiedenis?)
  Lees verder

  Club fysiek weer gesloten, nieuwe Thuiszigt cyclus
  15 december 2020, door: Henk van Lingen

  Het zal jullie niet verbazen dat onze mooie club fysiek weer een poosje de deuren sluit. Na de toespraak van de premier gisteravond was het voor het bestuur helder dat we niet gaan uitzoeken of er nog ergens speelruimte in de regelgeving te vinden is. Alle binnensport gaat immers dicht, en de maatregelen zijn zwaarder dan die van begin november, toen we ook dicht gingen.
  Vooralsnog hopen we de deuren weer te kunnen openen op woensdag 20 januari.

  Om het clubgevoel te ondersteunen en leden de kans te geven elkaar te blijven ontmoeten, gaan we tot die tijd weer op woensdag online spelen via Lichess.
  Lees verder

  Weer fysieke clubavonden
  24 november 2020, door: Henk van Lingen

  Komende woensdag kan er weer fysiek geschaakt worden. Zoals begin november al geschetst zouden de extra maatregelen na twee weken automatisch vervallen, waarmee we weer in het stramien van de weken ervoor terugkomen. Dat wil zeggen: aanmelden voor de interne via de website, maximaal 15 borden, en de bar is gesloten. De aanmelding staat weer open via de aanmeldpagina

  Met het oog op deze openstelling, was afgelopen woensdag zoals ook eerder aangegeven de slotronde van de Thuiszigt Cup oktober/november.
  Lees verder
Utrechtse clubs op Twitter


© UCS de Rode Loper