Schaakvereniging UCS de Rode Loper UCS De Rode Loper
Utrechtse schaakclub sinds 25 november 1930

Speellocatie: Denksportcentrum Dijckzigt
Boorstraat 107, 3513 SE, Utrecht
Tel: 030-8881550

Clubavond
De clubavond is op woensdag. De zaal gaat open om zeven uur. Om kwart voor acht beginnen de partijen, en die duren uiterlijk tot kwart over elf. De bar blijft open tot één uur. Loop eens binnen en speel (zonder verplichting) mee, zo proef je het beste de sfeer binnen onze schaakclub!
Aan- afmelden voor de interne
Agenda

Laatste nieuws

  Nieuw telefoonnummer speelzaal
  1 september 2019, door: Pieter Bakker

  Het telefoonnummer van de speelzaal is gewijzigd.
  Lees verder
  Aanvang Interne Competitie met een kwartier vervroegd
  31 augustus 2019, door: Pieter Bakker

  Op de afgelopen AlV is besloten de partijen op de interne competitie voortaan een kwartier eerder te laten beginnen. Met ingang van het nieuwe seizoen starten de partijen dus al om kwart voor acht!

  Beoogd voordeel daarvan is dat de partijen ook een kwartier eerder klaar zijn, waardoor leden die de volgende dag vroeg uit de veren moeten toch ook lekker een potje kunnen meespelen.

  Dit betekent dat aan- en afmelden voortaan tot uiterlijk 19:30 kan.
  Lees verder
  De Feniks van Ca´ssa landt op het Ledig Erf
  23 juni 2019, door: Henk van Lingen

  Hersenschimmen uit het Utrechtse schaakleven

  De Feniks van Ca´ssa landt op het Ledig Erf bij het vallen van de avond. Deze zin schoot mij te binnen toen ik deze week een kort berichtje van Bert Both las op de website van Paul Keres. De zin refereert natuurlijk aan die zin over een andere mythische vogel, dit voorjaar uitgesproken door een politicus die naar verluidt ook een enkele schaker onder zijn fans mag rekenen.
  Lees verder
  Zomer Avond Kompetitie start 3 juli
  18 juni 2019, door: Pieter Bakker

  De week nadat wij op 26 juni tijdens het KO toernooi het schaakseizoen feestelijk hebben afgesloten, start De Zomeravond Kompetitie! Van 3 juli t/m 21 augustus kun je op de woensdagavond in onze eigen speelzaak gewoon blijven schaken!
  De ZAK staat open voor alle club-, huis- en kroegschakers. Dankzij de unieke indelingsformule speel je elke week een partij tegen een schaker van vergelijkbare speelsterkte.
  Als je mee wilt spelen kun je je per avond tot 19:45 uur aanmelden aan de zaal.
  Lees verder

  Arend van de Lagemaat clubkampioen.
  11 juni 2019, door: Henk van Lingen

  Arend van de Lagemaat is met nog een paar ronden te gaan clubkampioen geworden van De Rode Loper. Over een lang seizoen was Arend de meest constante en vooral meest spelende speler der kandidaten. Waar het bij de start van het seizoen nog koffiedik kijken was welke rol Arend zou gaan spelen, werd gaandeweg duidelijk dat Arend een serieuze gooi ging doen naar de titel in zijn eerste volledige jaar bij ons. Halverwege het seizoen leken alleen Jaap Kamminga, Ernesto Bonne en Henk Dissel nog concurrenten, waarbij Henk de taaiste bleek.
  Lees verder

Utrechtse clubs op Twitter