Schaakvereniging UCS de Rode Loper UCS De Rode Loper
Utrechtse schaakclub sinds 25 november 1930

Speellocatie: Denksportcentrum Dijckzigt
Boorstraat 107, 3513 SE, Utrecht
Tel: 030-2315216
Zomer Avond Kompetitie

Clubavond
De clubavond is op woensdag. De zaal gaat open om zeven uur. Om acht uur beginnen de partijen, en die duren uiterlijk tot half twaalf. De bar blijft open tot één uur. Loop eens binnen en speel (zonder verplichting) mee, zo proef je het beste de sfeer binnen onze schaakclub!
Aan- afmelden voor de interne
Agenda
 • 28‑08‑'19:
 • Algemene Leden Vergadering
 • 04‑09‑'19:
 • Interne ronde 1

Laatste nieuws

  Versterking gezocht voor nieuw 6e klasse KNSB team
  20 juli 2019, door: Henk van Lingen


  Ben jij een schaker met een elo tussen de 1400 en 1700 die het leuk vindt mee te doen met een gezellig team dat volgend seizoen op zaterdag 6e klasse KNSB speelt? Neem dan contact op met de De Rode Loper via voorzitter@ucsderodeloper.nl

  De Rode Loper is een levendige vereniging met zo'n 80 leden. Sinds vorig jaar spelen wij met twee teams in de zaterdag competitie. Eén in de 4e klasse en één in de 5e klasse KNSB. Voor komend seizoen onderzoeken wij de mogelijkheid om met een derde team te gaan spelen, in de 6e klasse.
  Lees verder

  De Feniks van Caïssa landt op het Ledig Erf
  23 juni 2019, door: Henk van Lingen

  Hersenschimmen uit het Utrechtse schaakleven

  De Feniks van Caïssa landt op het Ledig Erf bij het vallen van de avond. Deze zin schoot mij te binnen toen ik deze week een kort berichtje van Bert Both las op de website van Paul Keres. De zin refereert natuurlijk aan die zin over een andere mythische vogel, dit voorjaar uitgesproken door een politicus die naar verluidt ook een enkele schaker onder zijn fans mag rekenen.
  Lees verder
  Zomer Avond Kompetitie start 3 juli
  18 juni 2019, door: Pieter Bakker

  De week nadat wij op 26 juni tijdens het KO toernooi het schaakseizoen feestelijk hebben afgesloten, start De Zomeravond Kompetitie! Van 3 juli t/m 21 augustus kun je op de woensdagavond in onze eigen speelzaak gewoon blijven schaken!
  De ZAK staat open voor alle club-, huis- en kroegschakers. Dankzij de unieke indelingsformule speel je elke week een partij tegen een schaker van vergelijkbare speelsterkte.
  Als je mee wilt spelen kun je je per avond tot 19:45 uur aanmelden aan de zaal.
  Lees verder

  Arend van de Lagemaat clubkampioen.
  11 juni 2019, door: Henk van Lingen

  Arend van de Lagemaat is met nog een paar ronden te gaan clubkampioen geworden van De Rode Loper. Over een lang seizoen was Arend de meest constante en vooral meest spelende speler der kandidaten. Waar het bij de start van het seizoen nog koffiedik kijken was welke rol Arend zou gaan spelen, werd gaandeweg duidelijk dat Arend een serieuze gooi ging doen naar de titel in zijn eerste volledige jaar bij ons. Halverwege het seizoen leken alleen Jaap Kamminga, Ernesto Bonne en Henk Dissel nog concurrenten, waarbij Henk de taaiste bleek.
  Lees verder

Utrechtse clubs op Twitter