UCS De Rode Loper
Utrechtse schaakclub sinds 25 november 1930

Speellocatie: Denksportcentrum Dijckzigt
Boorstraat 107, 3513 SE, Utrecht
Tel: 030-8881550
Open Kampioenschap van Utrecht (OKU)

In verband met de landelijke lockdown is de schaakclub momenteel helaas gesloten. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer in het echt ontmoeten op de woensdagavond. Tot die tijd zien we elkaar online.
Snelle informatie
Agenda

Laatste nieuws

  Clubbladarchief weer bijgewerkt
  27 december 2020, door: Pieter Bakker

  Om deze saaie lockdown iets op te fleuren zijn zojuist de laatste twee edities van ons onvolprezen clubblad online gezet.
  Zoals gebruikelijk zijn bij de partijen de namen zwart gelakt, om het openingsrepertoire van de inzenders te beschermen.

  In deze Balansen weer talrijke mooie stukjes, zoals een instructief eindspel motiefje van de hand van Peter Hoogakker, de historische lessen van Jos Heesen, de combinaties van Peter Das en een aardige introductie van [censuur].
  Verder zelfs (voor het eerst in de geschiedenis?)
  Lees verder

  Club fysiek weer gesloten, nieuwe Thuiszigt cyclus
  15 december 2020, door: Henk van Lingen

  Het zal jullie niet verbazen dat onze mooie club fysiek weer een poosje de deuren sluit. Na de toespraak van de premier gisteravond was het voor het bestuur helder dat we niet gaan uitzoeken of er nog ergens speelruimte in de regelgeving te vinden is. Alle binnensport gaat immers dicht, en de maatregelen zijn zwaarder dan die van begin november, toen we ook dicht gingen.
  Vooralsnog hopen we de deuren weer te kunnen openen op woensdag 20 januari.

  Om het clubgevoel te ondersteunen en leden de kans te geven elkaar te blijven ontmoeten, gaan we tot die tijd weer op woensdag online spelen via Lichess.
  Lees verder

Utrechtse clubs op Twitter


© UCS de Rode Loper